Bästa Polermedel

Bästa Polermedel för din bil » SE HÄR vilket du bör välja!

Det finns en uppsjö av polermedel på marknaden - och det kan vara svårt att veta exakt vilket du ska använda och hur du ska polera din bil. 

I den här guiden tittar vi på hur du kan välja det bästa polishet för din bil.

Poleringmöjligheter:
Som utgångspunkt kan du polera din bil på 2 sätt:

 • För hand
 • Med hjälp av en polermaskin 


Metoden som används beror också till viss del på vilka polermedel som rekommenderas för just din bil - men låt oss nu dyka in i översikten av polermedel:


Olika polermedel på marknaden

Vi kommer her til at gennemgå de 3 bedste polermidler på markedet - afhængig af hvad du gerne vil opnå. Én hvor du får "alt" i et produkt, én hvor du får både polering og beskyttelse i ét og ét hvor du får selve poleringen, men så frit kan vælge hvilken beskyttelse du gerne vil have efter poleringen. Vi kommer att gå igenom de 3 bästa polermedel på marknaden - beroende på vad du är ute efter att uppnå med din polering. Ett där du får en "allt-i-ett"- produkt, ett där du får både polering och skydd och ett där du får själva poleringen, men sedan kan välja vilket skydd du vill ha efter poleringen.

Polermedel för dig som vill ha "allt-i-ett"

Vill du gärna få allt i ett paket så rekommenderar vi Soft99 Micro Liquid Compound.


Det er et billigt og professionelt produkt, der kombinerer flere funktioner i ét produkt. Det är en kostandseffektiv och professionell produkt som kombinerar flera funktioner i en produkt.

Med denna produkt får du:

 • En lackrengöring
 • Polermedel
 • Korrigerare för repor
 • En tillhörande svamp för att utföra uppgiften


Detta är en produkt för dig som vill komma igång snabbt utan att lägga ner flera timmar på uppgiften. Förvänta dig inte att du kan ta bort djupa repor och få ett långvarigt skydd - men i gengäld får du många funktioner i en produkt till ett lågt pris!

Sale Off
Soft99 Micro Liquid Compound Dark & Metallic
163.95 kr

Polermedel för dig som vill ta bort djupare repor


Heavy Cut är en vattenbaserad grovpolering och kan användas för att ta bort djupare repor tillsammans med en grov polertrissa. Produkten är formulerad så att slipmedlen sönderdelas i takt med processen. Så med rätt kombination av trissor och polermedel kommer du få ett riktigt snyggt resultat.


Du får:
 • En vattenbaserad produkt, slipmedlen är således otroligt lätta att fördela
 • Produkten är i princip dammfri
 • Restprodukt som är lätt att torka av
 • Toppmodern produkt i absolut toppklass!


Sale Off
Ewocar Heavy Cut 250 Ml
201.95 kr

Polermedel till dig som fokuserar på slutresultatet


Fine Cut är ett fint polermedel utvecklat för att ta bort lättare tvättrepor men framför allt för att få fram maximal glans i klarlacken. Produkten är vattenbaserad. Fine Cut har massor av smörjmedel, så det går att köra långa pass i låg hastighet på maskinen för den ultimata finishen!


Du får:
 • En produkt med lång verkningstid - så du verkligen kan få ett glänsande resultat
 • Vattenbaserad - fri från silikoner och andra fyllningsmedel
 • Tar bort lättare repor och ger en hög finish
Sale Off
Ewocar Fine Cut 250 Ml
201.95 kr


Så vilket polermedel är det bästa?

Det bästa polermedlet beror på vad du förväntar dig av slutresultatet och vad du vill uppnå. Vi rekommenderar att du kontaktar oss på chatten för att få konkreta råd för dig och din bil!