På CarCare Freaks samlar vi nöjda kunder och det gör att det är viktigt för oss att returer och reklamationer sker enkelt och smärtfritt.
Därför har vi samlat användbar information om returer på denna sida.

Klicka här för att komma direkt till vår returportal.

 • Jag vill returnera en eller flera varor, hur gör jag?
  Det första du behöver göra är att packa varorna säkert i en kartong. De ska klara ett fall på ca 1 meter utan att gå sönder. Det spelar ingen roll för oss vilken kartong du använder eller var den kommer ifrån, så länge varorna är ordentligt skyddade. Gå sedan till vår returportal och beställ en returetikett (det är gratis!). Retursedeln fylls i och läggs i kartongen. Du skriver ut returetiketten på A4-papper och fäster den med tejp på utsidan av kartongen. Slutligen lämnar du in paketet hos ditt närmaste GLS ombud. Kom ihåg att få ett kvitto.

 • Vad kostar det att returnera?
  Det är gratis :)

 • Hur länge byter ni?
  Vi erbjuder alltid 100 dagars returrätt på alla produkter som köps hos oss. De 100 dagarna räknas från den dag du tar emot eller hämtar paketet hos ditt ombud. Om din produkt har kommit i en extra kartong utöver vår yttre fraktlåda är det viktigt att du förvarar och använder den när du gör returen. Eftersom det är produktens förpackning och påverkar det andrahandsvärdet. Julklappar byts alltid fram till 31 januari.

 • Kan jag byta mot en annan vara eller få tillbaka mina pengar på ett presentkort?
  När du returnerar en vara hos oss kommer vi alltid att returnera pengarna till det betalningsmedel som användes vid beställning. Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda presentkort eller byta mot andra föremål.

 • Jag har använt den, kan den fortfarande returneras?
  Man får i princip packa upp sakerna, samla ihop, se och prova. Det ska dock gå att returnera den till oss i samma skick, kvantitet och förpackning som när du fick den. Dvs. du kan prova om skumlansen passar på din högtryckstvätt, eller montera ihop rullbordet för att se om det ser ut som det gjorde på bilden. Öppna dock inte flaskor med flytande produkt och använd dom eftersom mängden blir mindre än när du fick den.